ایجاد پست در وردپرس

ایجاد پست جدید در وردپرس

ایجاد یک پست جدید در وردپرس از عناصر مختلفی مثل سر تیتر ، پاراگراف ، عکس و… تشکیل شده است که هرکدام از آن ها را در ادامه بررسی میکنیم.

Paragraph:

برای ایجاد پاراگراف در پست وردپرس ابتدا روی علامت بعلاوه (+) کلیک کرده که یک سری گزینه هارا برای ما نشان می دهد. paragraph را انتخاب میکنیم . یک فضا برای تایپ یا پیست کردن متن در اختیار ما قرار میگیرد. اولین المنت نوار در بالای بلوک پاراگراف ، برای تغییر استایل و نوع بلوک مورد نظر است.گزینه ی دوم مشخص میکند که متن از چپ به راست ، راست به چپ یا به صورت وسط چین قرار بگیرد.گزینه های بعدی به ترتیب برای بولد کردن و اتالیک کردن و لینک کردن متن هستند.میتوان با زدن فلش رو به پایین یک سری تغییرات ایجاد کرد برای مثال هایلایت کردن متن ، وقتی یک خط را  میخواهیم به عنوان کد معرفی کنیم ، قرار دادن حروف یا متن به صورت کوچک ولی کمی بالا یا پایین تر از حد معمول…

List :

لیست ها به ما این امکان را می دهند اطلاعات را به روشی به اشتراک بگذاریم که هضم آن آسانتر باشد و به ما کمک میکنند اطلاعات دقیق تری را به دست بیاوریم.

برای ایجاد لیست ها روی بعلاوه کلیک میکنیم روی list میزنیم و فضایی برای نوشتن یا قرار دادن متن به ما نمایش میدهد در بین گزینه هایی که برای ما نشان میدهد ما با کمک select  میتوانیم آن را انتخاب کرده و جابه جا کنیم.

میتوانیم با استفاده از convert to ordered list وconvert to unordered list بین فهرست نامرتب (نقطه گلوله تو پر) یا مرتب شده (شماره دار) یکی را انتخاب کنیم. وقتی میخواهیم لیست جدیدی اضافه کنیم میتوان آن را با استفاده از علامت فلش به عنوان زیر لیست (بخشی از یک لیست) معرفی کرد.

Heading:

برای ایجاد تیتر میتوان از heading  استفاده کرد که از ۱ تا ۶ آن وجود دارد که برای عنوان های بزرگ تر و پر اهمیت تر میتوان از H1  استفاده کرد و به ترتیب وقتی اعداد آن بزرگتر میشود (به ۶ نزدیک میشود) عنوان ها کوچکتر و ریزتر میشوند.

میتوان چینش متن را متناسب با عرض صفحه تغییر داد.که میتواند به صورت عرض گسترده یا عرض کامل باشد.

Separator:

برای استفاده آسان تر از صفحات و پست های خود، تکه های بزرگ متن را به قسمت های کوچک تری تقسیم می کنیم. ابتدا روی حالت دیفالت و پیش فرض قرار دارد و ما میتوانیم آن را روی حالت (Dots) قرار که به صورت سه نقطه فاصله ایجاد میکند ، یا حالت (wide line) که خطی به اندازه ی عرض صفحه ایجاد میکند.

Image :

برای قرار دادن عکس روی بعلاوه که میزنیم از گزینه ی image استفاده میکنیم که میتوانیم عکس مورد نظرمان را ازmedia library انتخاب کنیم یا اینکه URL  آن را وارد کنیم. سپس Upload را میزنیم.

با اولین گزینه ای که در نوار ابزار برای ما ظاهر میشود میتوانیم بلوک image را به نوع دیگری از بلوک تغییر دهیم.گزینه هایی برای تغییر چینش عکس (راست چین ، وسط چین ،فول اسکرین ….) ، لینک کردن عکس ، نوشتن متن روی عکس ، کراب کردن عکس ، و افکت رنگی که عکس را کاور کند وجود دارد. با استفاده از apply duotone filter ما میتوانیم بدون از دست دادن تصویر اصلی خود یک افکت رنگی ، دو رنگ ایجاد کنیم. یکی برای سایه ها و یکی برای هایلایت ها اعمال میشود.میتوان یک کپشن هم در زیر عکس قرار داد که فضای آن با متن add caption  مشخص شده است.میتوان با حرکت دادن موس سایز عکس را تغییر داد.در قسمت کراب میتوان عکس را چرخاند (rotate)، زوم کرد  (zoom)یا نسبت عکس را تغییر داد   (Aspect Ratio)و در نهایت apply را زد.

Cover:

هنگام ایجاد پست جدید در وردپرس، کاور به ما این امکان را میدهد که یک تصویر، ویدیو یا رنگ ثابت را در پس زمینه قرار بدهیم .یک سری محتوا را میتوان روی آن قرار داد و آن ها را جا به جا کرد برای مثال نوشتن تکست و پاراگراف و …

جابه جایی محتواها با استفاده از دکمه change content position امکان پذیراست. با استفاده از toggle full height  که تصویر یک قاب را دارد میتوان ارتفاع المنت را تغییر داد. با استفاده از apply duotone filter ما میتوانیم بدون از دست دادن تصویر اصلی خود یک افکت رنگی ، دو رنگ ایجاد کنیم. یکی برای سایه ها و یکی برای هایلایت ها اعمال میشود. گزینه های alignment هم وجود دارد که میتوان موقعیت المنت را تغییر داد. با استفاده از گزینه ی replace میتوان یک عکس دیگر را انتخاب و آپلود کرد.

در قسمت option ها :

  • گزینه ی hide more setting سایدبار سمت راست را هاید میکند.
  • Copy ، کاور را کپی کرده و ما میتوانیم در قسمت دیگری آن را پیست کرده و از آن استفاده کنیم.
  • Duplicate یک نسخه از آن را کپی کرده و زیر آن قرار می دهد.
  • Insert before در فضای بالای کاور بلوک جدیدی اضافه می کند.
  • Insert after در فضای زیر کاور بلوک جدیدی اضافه میکند.
  • با Move to میتوان با حرکت دادن خط آبی که ایجاد میشود(با استفاده از کلید های جهت دار) کاور را حرکت داد و زمانی که خط آبی به محل دلخواه رسید اینتر را بزنیم تا منتقل شود.
  • Add to reusable blocks بلوک را به بلوک های قابل استفاده مجدد اضافه میکنیم تا بتوانیم دوباره از آن ها در هر پستی استفاده کنیم.

Code:

نمایش کد در صفحات وردپرس ممکن است مشکل ساز باشد. بلوک کد نمایش قطعه کد هارا ساده تر می کند.

با استفاده از دکمه ای که ۶ تا نقطه روی آن وجود دارد میتوان بلوک را گرفت و در جای دلخواهمان کشید. همچنین دکمه move بلوک را به بالا یا پایین می برد.گزینه هایی هم برای bold و Italic وlink کردن در اختیار داریم.

در ابزار های بلوک های کد داریم:

  • Inline code متن را به صورت کد نشان می دهد و فونت آن با فونت کد یکسان میشود. و به نوعی کد توکار شناخته شده است.
  • Inline image یک تصویر را داخل بلوک کد (محل مکان نما) نمایش میدهد.
  • Strikethrough روی کدی که داریم یک خط اضافه میکند.
  • Keyboard input متن را به صورت قالب بندی HTML  استایل می کند.
  • subscript به این صورت است که متن یا حروف را کمی پایین تر از حد عادی منتقل میکند.
  • superscript به این صورت است که متن یا حروف را کمی بالاتر از حد عادی منتقل میکند.

در قسمت option ، Edit as HTML بلوک کد را به صورت html نمایش می دهد برای تغییر بلوک به حالت بصری میتوانیم Edit visual را انتخاب کنیم.

Quote:

بلوک نقل قول یک راه آسان برای نمایش یک نقل قول از یک منبع خارجی ارائه میدهد.

زیر نقل قول یک خط کوچک از متن با عنوان Add citation وجود دارد که در آن مرجع را به نقل قول اضافه می کنیم. میتوانیم این بلوک را با استفاده ازDrag وmove جابه جا کنیم. با استفاده از alignment  میتوانیم محتوا هارا در چپ، وسط، راست قرار دهیم. گزینه هایی هم برای bold و Italic وlink کردن در اختیار داریم.

Table:

وقتی روی change block type or style کلیک میکنیم دو سبک وجود دارد. سبک پیش فرض دارای پس زمینه ی ثابت است در حالی که stripes یک نوار خاکستری به هر خط دیگر اضافه میکند.

میتوان alignment را برای هر ستون به صورت جداگانه مشخص کنیم. هر متن در جدول یا عنوان را میتوان هم bold و هم italic کرد و این کار را میتوان برای هر سلول به صورت جداگانه انجام داد. در قسمت Edit table میتوان سطر و ستون هارا قبل و یا بعد از سطر یا ستونی که انتخاب کردید ، درج یاحذف کرد.

در قسمت option  ،با استفاده از group میتوانیم یک گروه ایجاد کنیم تا همه ی بلوک ها را باهم تنظیم کنیم. برای تغییر رنگ جدول میتوانیم از ساید بار سمت راست استفاده کنیم که در قسمت color یک قسمت رنگ تکست را مشخص میکند و یک قسمت رنگ گرادیانت میتوان انتخاب کرد و اگر ما استایل  stripes را انتخاب کرده باشیم ، رنگ پس زمینه های راه راه را میتوانیم کنترل کنیم.

در ساید بار سمت راست قسمت table setting وجود دارد که سه تا گزینه در آن موجود است :

  • Fixed width اندازه ی سلول هارا یکسان میکند ،بنابراین جئدول یکسان به نظر می رسد. این سلول ها را از سازگاری با اندازه محتوای آن و ایجاد اندازه های مختلف جلوگیری میکند.
  • footer section یک سطر به آخر جدول اضافه میکند که نقش فوتر را دارد.این برای خلاصه کردن اطلاعات ، ارائه کل یا تکرار عنوان برای جداول بزرگ خوب است.
  • Header section یک ردیف با متن پررنگ اضافه میکند. این ها به عنوان برچسب برای ستون ها استفاده می شوند.

Pullquote :

یک Pullquote یک قطعه ی کوچک از مقاله است که توجه را به خود جلب میکند.

برای استفاده از آن متن مورد نظرمان را در قسمت add Quote اضافه می کنیم.و می توانیم خط دیگری به عنوان نام شخصی که از آن نقل قول میکنیم اضافه کنیم.

Preformatted:

متن را دقیقا به همان صورتی که تایپ کردیم نشانمان می دهد. این بلوک شبیه به بلوک پاراگراف ،کد و ورس است. در این حالت به جای تغییر قالب ،آن را حفظ میکند و این شامل تمام فاصله ها و خطوط شکسته می شود.

Gallery:

برای اینکه از چندین عکس برای صفحات وردپرس استفاده کنیم از بلوک گالری استفاده میکنیم.

برای اضافه کردن عکس ها چندین گزینه در اختیار ماست. میتوان از گزینه ی آپلود استفاده کرد و یا برای انتخاب عکس هایی که قبلا در سایت آپلود شدند از media library استفاده کرد. برای اضافه کردن عکس میتوان روی بلوک گالری کلیک کرد و از add عکس مورد نظر را انتخاب کرد. وقتی روی عکس های گالری کلیک میکنیم با فلش های سمت چپ و راست میتوان جای عکس هارا تغییر داد.از نوار سمت راست میتوان تعداد ستون هایی که عکس ها قرار بگیرند را مشخص و تعیین کرد.گزینه ی crop images در نوار سمت راست ، تصاویر را به صورت یکنواخت برش می دهد و اگر آن را خاموش کنیم ، تصاویربه طورخودکار در نسخه اصلی خود ظاهر میشود.

Audio:

برای آپلود یک فایل صوتی استفاده میشود به این صورت که امکان دانلود آن نیز برای ما وجود دارد.

میتوانیم در زیر آن یک کپشن نیز اضافه کنیم. میتوان آن را هم آپلود کرد و هم URL آن را قرار داد. و caption نیز برای آن قرار داد و اسم یا سایر اطلاعات را وارد کرد. وقتی روی سه نقطه کلیک کنیم لینک دانلود آن را مشاهده می کنیم.

Video:

با استفاده از این میتوانیم ویدیو ی دلخواهمان را روی سایت قرار دهیم.

میتوان آن را هم آپلود کرد و هم URL آن را قرار داد. Picture in picture ، ویدیو را در گوشه پایین سمت راست قرار می دهد و تا زمانی که در سایت هستیم این ویدو نمایش داده می شود. Text track زیرنویس و کپشن را در زمان اجرا شدن ویدیو نشان میدهد که میتوان آن را به ویدیو اضافه کرد.

در قسمت video setting  میتوان تغییراتی را اعمال کرد:

  • Autoplay : وقتی صفحه لود شد ویدیو به صورت اتوماتیک پلی شود.
  • Loop : ویدیو را در یک حلقه ی پیوسته پخش می کند.
  • Muted: ویدیو را میوت میکند.
  • Playback controls: کنترل های پخش کننده را نشان می دهد. وقتی کنترل ها پنهان هستند، کاربر کنترلی بر روی ویدیو ها نخواهد داشت.(پخش خودکار باید فعال شود)
  • Preload: تعیین می کند چه مقدار از ویدیو در هنگام بارگیری صفحه ، بارگیری شود. Auto(کل ویدیو) ، metadata (فقط اطلاعات اولیه) ، none (هیچ چیز به صورت خودکار دانلود نمی شود)

File:

یک فایل را قرار میدهیم و امکان دانلود آن نیز وجود دارد.میتوانیم نام و مشخصات فایل را نیز تغییر دهیم. وقتی که فایل از نوع pdf باشد آپشن های متفاوتی را به ما نمایش میدهد و در پایین آن میتوان سایز را هم تغییر داد.

Media and text:

با استفاده از این میتوانیم یک مدیا (media) را در کنار یک تکست قرار دهیم و دو ستون ایجاد کنیم. برای تغییر alignment موارد اضافی دیگری نیز دارد. از change vertical alignment میتوان برای تغییر عمودی محتوا یا content  استفاده کرد. Show media on right , left از موارد دیگری است که وجود دارند.

Button:

از باتن ها به عنوان دکمه استفاده می شود. وقتی روی باتن کلیک میکنیم گزینه های موجود را برای ما نمایش میدهد. و ما میتواینم متن داخل آن را عوض کنیم. Button دوتا استایل fill  و outline دارد. زیر قسمت استایل ما میتوانیم فونت سایز خودمان را مشخص کنیم . رنگ تکست و بکگراند را میتوان از نوار سمت چپ تغییرداد. وقتی روی باتن کلیک میکنیم یک نواری در بالای آن ظاهر میشود که وقتی روی اولین گزینه (select button) میزنیم یک فضایی را با خط آبی برای ما مشخص میکند که یک علامت + دارد. به محض زدن آن یک باتن دیگر اضافه میشود. میتوان با زدن (< و >) دکمه هارا جابه جا کرد.و در محور افقی با استفاده از(change justification) جای آن هارا تغییر داد.

Columns:

با استفاده از ستون و ردیف ها میتوان روی طرح بندی و دیزاین هرکدام از صفحات کنترل داشت. به صورت پیش فرض در هر سطر ما سه ستون داریم با این حال وقتی که یکی از آن تنظیمات از پیش تعیین شده را قرار بدهیم ، میتوانیم بر روی علامت مثبت بین آنها کلیک کنیم تا عناصر بیشتری به سطر اضافه شود.در هر ستون ما میتوانیم محتوا و مطالب جداگانه قرار بدهیم  مثل جدول ، گالری…

Group:

اگر قصد داشته باشیم از بلوک های مشابه در سراسر وب سایت خودمان استفاده کنیم ، منطقی است آن ها را کنار هم قرار دهیم و آن هارا به عنوان الگو ذخیره کنیم به جای اینکه عناصر را به صورت جداگانه تنظیم و استایل دهی کنیم.

در قسمت options دو گزینه ی ungroup و add to reusable block داریم که اگر اولی را بزنیم ،بلوک به عناصر جداگانه تقسیم می شود. اگر add to reusable blockرا بزنیم آن گروه بندی منحصر به فرد شده و تنظیمات آن ذخیره می شود. بنابراین میتوان از آن ها در پست ها یا در صفحات دیگر استفاده کرد. وقتی آن را میزنیم یک اسم برای آن انتخاب میکنیم و در قسمت reusable ذخیره می شود.

Row:

وقتی row  را میزنیم یک سطر برای ما ایجاد می کند که با زدن + میتوان یک بلوک دیگر را انتخاب کرد. و وقتی دوباره روی  row کلیک می کنیم ، پایین علامت + ایجاد میشود که با زدن آن دوباره میتوان بلوک دیگری را انتخاب کرد.

در این حالت بلوک ها به صورت افقی و کنار هم قرار میگیرند که با استفاده از تنظیمات قسمت layout  و Orientation میتوان آن را از حالت افقی به عمودی تغییر داد. دیفالت و پیش فرض row  ، قرار گرفتن افقی بلوک ها است.

Stack:

با زدن stack یک سطر برای ما ایجاد می کند که با زدن + میتوان یک بلوک دیگر را انتخاب کرد. و وقتی دوباره روی  row کلیک می کنیم ، پایین علامت + ایجاد میشود که با زدن آن دوباره میتوان بلوک دیگری را انتخاب کرد. ولی این بلوک ها به صورت پیش فرص به صورت عمودی و زیر هم قرار میگیرند اما از قسمت setting و Orientation میتوان آن را افقی کرد.

More:

پیش نمایشی از پست خود را به همراه لینکی به متن کامل به بازدید کنندگان ارائه می دهد. مثلا اگر بخواهیم پست را بعد از پاراگراف اول قطع کنیم ، این بلوک را بین پاراگراف اول و دوم قرار می دهیم.

Change block type or style این امکان را به ما می دهد که سبک بلوک را تغییر بدهیم. میتوانیم از آن برای ایجاد گروه یا ستون استفاده کنیم. با کلیک روی read more متن آن قابل تغییر خواهد بود. اگر از نوار سمت راست این (Hide the excerpt on the full content page ) را فعال کنید، بازدید کنندگان پس از کلیک بر روی ادامه مطلب ،نمیتوانند گزیده ای را ببینند.

Page break:

به صفحه بندی وبسایت کمک میکند. برای افزودن page break ابتدا ویرایشگر را باز می کنیم و پاراگراف ها ، لیست ها ،و سایر عناصری که میخواهیم آن پست شامل شود را اضافه می کنیم. پس از آماده شدن محتوایی که میخواهیم تقسیم کنیم ، روی نماد علامت مثبت (+) کلیک میکنیم تا یک بلوک جدید اضافه شود و page break اضافه می کنیم. وردپرس به صورت خودکار محتوا را بین بلوک های page break به صفحات جداگانه جدا میکند.

Spacer:

فضایی بین بلوک ها ایجاد می کند که میتواند صفحات و پست های شما را جذاب تر و خواندن را آسان تر کند.

Archive:

بلوک archive به بازدید کنندگان این امکان را می دهد تا به راحتی فهرست سایت را مطابق با ماه انتشار هر مقاله مرور کنند.

Calendar:

بلوک تقویم به ما این امکان را می دهد که ،تقویمی را در سایت خود نمایش دهیم که به پست های سایت بر اساس تاریخ انتشار آنها لینک شود.

Categories:

میتوانیم برای مرور سریع و دسترسی راحتتر از بلوک های دسته بندی استفاده کنیم.

دسته بندی پست هایی که ظاهر می شوند، هر دسته بندی را که قبلا در سایت وردپرس خود ایجاد و ذخیره کرده اید را منعکس می کند. میتوان این موارد را با رفتن به categories در بخش posts در داشبورد مشاهده کرد.

Latest comments:

با استفاده از این بلوک ، میتوان نظرات و کامنت هارا در هرجایی که میخواهیم نمایش دهیم اما کاربران قادر به اضافه کردن پیام های جدید نیستند. آخرین ورودی هارا از کل وبسایت شما نمایش میدهد.

در سمت راست صفحه ،می توانید منوی کشویی تنظیمات آخرین نظرات را ببینید. میتوانید هر عنصری را در بلوک غیرفعال کنید و با اسلایدر number of comments تصمیم بگیرید چه تعداد ورودی نمایش داده شود.

Latest posts:

بخش (پست های اخیر) مارا قادر میسازند تا بازدید کنندگان را به سمت جدید ترین محتوای خود هدایت کنیم.

با استفاده از list or grid view میتوانیم یک لیست عمودی و یا یک پیکربندی grid ایجاد کنیم. Setting در نوار سمت راست به ما این امکان را می دهد محتوای پست (post content)، نام نویسنده (author name)، تاریخ انتشار(post date)، و تصاویر برجسته را در کنار لیست نمایش دهید. همچنین میتوانیم ترتیبی که فهرست آخرین پست های شمارا نشان میدهد را تغییر دهیم و آن ها را براساس دسته های مختلفی فیلتر کنیم.

RSS:

با استفاده از بلوک RSS ، میتوانیم به راحتی عناوین ،نویسندگان ، تاریخ ها ، و گزیده های آیتم هارا به صورت فهرست یا شبکه نمایش دهد.

میتوانیم URL خودمان را کپی کرده و در قسمت متن قرار دهیم و سپس روی دکمه Use URL کلیک کنیم. پس از انجام این کار، چند آیکون دیگر ظاهر می شود. هنگامی که URL خود را اضافه می کنیم ، بلوک عناوین محتوای واقع در آن مقصد را نمایش می دهد.

پس از وارد کردن ، چند تنظیمات و گزینه دیگر را مشاهده میشود :

  • Edit RSS URL به ما این امکان را میدهد که اگر خواستیم URL را تغییر دهیم از این گزینه استفاده کنیم.
  • List view به ما این امکان را میدهد که موارد را به صورت یک لیست نامرتب نشان دهیم.
  • Grid view میتواند برای نمایش آیتم ها روی grid با تعدادی ستون مفید باشد.

در تنظیمات نوار سمت راست(setting) به عنوان مثال میتوان انتخاب کرد که نویسنده ، تاریخ ، و گزیده هر پست نمایش داده شود. همچنین میتوان تعداد موترد قابل مشاهده را با استفاده از گزینه Number of items کنترل کرد.

Search:

برای اینکه بازدید کنندگان به راحتی آنچه که به دنبال آن هستند را پیدا کنند از بلوک جستجو یا search استفاده می کنیم.

در نوار ظاهر شده بالای بلوک search گزینه هایی برای ما نشان داده میشود:

  • Toggle search label : با این میتوانیم مشخص کنیم که آیا متن search قبل از فیلد ظاهر شود یا خیر.اگر آن را خاموش کنیم ، فقط نوار جستجو ظاهر میشود ، بدون سرصفحه.
  • Button position: این به دکمه ای اشاره دارد که در سمت راست قسمت متن ظاهر می شود. میتوانیم آن را در حالت های دکمه درونی ، دکمه بیرونی و یا بدون هیچ دکمه ای قرار دهیم. در واقع دو دکمه ی اول به این اشاره میکنند که آیا میخواهید دکمه در قسمت متن قرار بگیرد یا خیر.
  • Use button with icon: با استفاده از این گزینه میتوان متنی که داخل button  با عنوان search به صورت پیش فرض نوشته شده را تغییر داد و به جای آن ذره بین قرار بگیرد .
  • در سمت راست وقتی روی چرخ دنده (setting) کلیک میکنیم یک گزینه width مشاهده میکنیم که با استفاده از آن میتوان درصد عرض بلوک جستجو را تنظیم کرد.میتوانیم هرچیزی را از ۲۵ تا ۱۰۰ درصد انتخاب کنیم یا مقدار سفارشی خودمان را وارد کنیم.

ShortCode :

این بلوک ما را قادر می سازد از کد های کوتاه برای قرار دادن عناصر در پست ها و صفحات استفاده کنیم. به عبارتی ShortCode این امکان را می دهد که کدهای کوتاه به وردپرس در هر مکان اضافه کنیم.  وقتی یک کد کوتاه را به بلوک اضافه میکنیم نیازی به انجام کار دیگری نداریم و ورد پرس به صورت خودکار آن را تجزیه و تحلیل میکند. کد های کوتاهی که به آن ها دسترسی داریم به پلاگین و تم های ما بستگی دارد. پلاگین ها و تم ها شامل دستورالعمل های جامعی در مورد نحوه استفاده از هر کد کوتاه و پارامتر هایی که به آنها دسترسی داریم است.

Social Icons:

بلوک social icons  وردپرس این امکان را به ما میدهد که لینک هایی به شبکه های اجتماعی ایجاد کنیم.  وقتی که بلوک social icon  را انتخاب میکنیم با زدن علامت پلاس میتوانیم شبکه ی اجتماعی مورد نظرمان را پیدا کنیم. وقتی که روی نماد آیکون ها کلیک کنیم فیلدی برای URL ایجاد میشود. وقتی روی change social icons block type or style کلیک میکنیم ، استایل های متفاوتی را میبینیم. یک حالت دیفالت و پیش فرض دارد. حالت Logos only که دایره ی اطراف نماد را از بین میبرد. وpill shape که دایره های اطراف نماد هارا کشیده تر میکند. Change item justification آیکون هارا داخل بلوک به چپ ، راست ، مرکز میبرد و یا بین آنها فاصله می اندازد. و size هم برای تغییر اندازه آیکون ها استفاده میشود. با انتخاب کردن یک آیکون یک toolbar جدید ایجاد میشود که در سمت چپ آن یک نماد وجود دارد. این نماد نشان می دهد که کئام نماد اجتماعی را انتخاب کرده ایم.

Tags:

WordPress tag cloud از لینک های قابل کلیک با تگ ها و دسته بندی ها ایجاد میشود. این بلوک به قسمت محتوا اضافه خواهد شد. تمام تگ ها به صورت خودکار نمایش داده خواهند شد. تگ ها با تعداد پست های بیشتر بزرگتر هستند و همچنین در اندازه های مختلفی ظاهر میشوند و همچنین آنها به تریتب حروف الفبا نمایش داده میشوند. با کلیک بر روی یک تگ ، صفحه آرشیو پست هایی که از آن برچسب استفاده میکنند باز میشود.

مطالب مرتبط