آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp

مراحل مورد نیاز برای نصب وردپرس روی لوکال هاست زمپ عبارتند از:

  1. دانلود xampp براساس سیستم عامل کامپیوتر
  2. نصب و راه‌اندازی برنامه زمپ
  3. ساخت پایگاه داده
  4. دانلود وردپرس و نصب آن

آموزش دانلود، نصب و راه ­اندازی لوکال هاست زمپ

برای شروع کار ابتدا با مراجعه به آدرس صفحه اصلی نرم افزار آخرین نسخه برنامه xampp را برای سیستم عاملی که در حال حاضر از آن استفاده می‌کنید، مشابه تصویر زیر دانلود کنید.

بعد از دانلود فایل، مشابه سایر نرم‌افزارها روی فایل EXE دابل کلیک کنید تا برای عملیات نصب آماده اجرا بشود. پس از کلیک بر روی فایل نصبی پنجره‌ای مشابه تصویر زیر باز خواهد شد. مشابه تصویر روی دکمه Next  کلیک کنید تا به مرحله بعد هدایت بشوید.

پس از کلیک بر روی دکمه نصب مشابه تصویر زیر میتوانید component های مورد نیاز برای نصب Xampp  را انتخاب کنید. برای ادامه مجدد روی Next کلیک کنید.

در ادامه شما باید درایو مورد نظر برای نصب برنامه Xampp را انتخاب کنید.

در نهایت با کلیک بر روی گزینه Next در این مرحله نیز عملیات نصب زمپ در ویندوز شروع می ­شود.

بعد از پایان یافتن نصب در صورتی که کلیه مراحل به درستی طی شده باشد، مشابه تصویر زیر پیام موفقیت­ آمیز بودن نصب برای شما نمایش داده می ­شود. کافی است تا روی دکمه Finish کلیک کرده و کمی منتظر بمانید تا برنامه زمپ در کامپیوتر شما اجرا شود.

برای روشن کردن هاست مطابق تصویر بر روی دکمه‌های Start که در مقابل Apache و Mysql قرار گرفته کلیک کنید و منتظر بمانید تا سبز شوند.

برای اطمینان از اینکه تمامی موارد مربوط به نصب لوکال هاست به درستی اجرا شده کافی است تا مشابه تصویر زیر در مرورگر خود به آدرس http://localhost  مراجعه کنید. اگر با خطایی مواجه نشدید به صورت زیر صفحه اصلی xampp برای شما نمایش داده می­شود که نشان از موفقیت آمیز بودن مراحل نصب دارد.

آموزش ساخت پایگاه داده در لوکال هاست

پیش از نصب وردپرس در لوکال هاست با استفاده از برنامه Xampp لازم است ابتدا یک پایگاه داده ساخته شود. برای ساخت پایگاه داده به آدرس http://localhost/phpmyadmin مراجعه کنید تا مشابه تصویر زیر وارد صفحه مدیریت پایگاه شوید. حال اقدام به ساخت پایگاه داده برای سایت خود بکنید.

مشابه تصویر بالا روی گزینه New  کلیلک کرده و سپس در فیلد Create database ، نام پایگاه داده خود را به زبان انگلیسی وارد کنید. در نهایت بر روی دکمه Create که در مقابل آن قرار دارد کلیک کنید.

آموزش دانلود و نصب وردپرس

حالا برای نصب وردپرس ابتدا با مراجعه به وبسایت رسمی وردپرس آخرین نسخه منتشر شده را دانلود کنید. همچنین می توانید برای دانلود وردپرس فارسی به سایت https://fa.wordpress.org مراجعه کنید. پس از دانلود وردپرس به پوشه‌ی xampp\htdocs ذخیره شده در دایرکتوری انتخابی خود مراجعه کرده و یک پوشه جدید در آن ایجاد کنید. در اینجا من نام wordpress را انتخاب کردم. بنابراین برای دسترسی به وردپرس و مشاهده سایت در لوکال هاست لازم است تا به آدرس  localhost/wordpress مراجعه کنم.

سپس محتویات فایل وورد پرس را به فایل mizban انتقال دهید.

مرحله بعد اتصال دیتابیس به ووردپرس است برای این کار به مرورگر خود مراجعه کنید و آدرس localhost/wordpress را وارد نمایید، در این مرحله تصویر پیش رو برای شما نمایش داده خواهد شد.

با کلیک بر روی گزینه wordpress به صفحه زیر منتقل می شوید و می توانید زبان مورد نظر خودتان را انتخاب کنید.

با زدن گزینه ادامه به صفحه بعدی انتقال پیدا می کنید.

و در ادامه با صفحه زیر رو به رو خواهید شد. در این مرحله نام پایگاه داده ای که ساخته اید و نام کاربری پایگاه داده را که در حالت پیش­فرض root است وارد کنید و جای رمز عبور را خالی بگذارید سپس گزینه فرستادن را انتخاب نمایید.

همچنین یک راه دیگر برای ارتباط پایگاه داده با وورد پرس به این شرح است که درون فولدر wordpress فایلی با عنوان

 wp-config-sample.php را به wp-config.php تغییر نام بدهید. فایل wp-config.php  را با یک تکست ادیتور باز کنید و برای وارد کردن اطلاعات دیتابیس به ترتیبی که در ادامه گفته می ­شود،  اقدام کنید.

۱) DB_NAME: نام پایگاه داده ای را که ساختید بنویسید.

۲) DB_USER: نام کاربری پایگاه داده که در حالت پیش­فرض root است وارد کنید.

۳) DB_PASSWORD: قسمت پسورد را خالی بگذارید و در نهایت اطلاعات وارد شده را ذخیره کنید.

سپس برای دسترسی به وردپرس و ادامه نصب باید به آدرس localhost/mizban مراجعه کنید و اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید. در نهایت بر روی دکمه راه‌اندازی وردپرس کلیک کرده و منتظر بمانید تا عملیات نصب انجام گیرد.

در صورت موفقیت آمیز بودن مراحل نصب وردپرس، پیغامی مشابه تصویر زیر نمایش داده می­شود. در ادامه قادر خواهید بود با کلیک بر روی دکمه ورود به صفحه ورود وردپرس هدایت شوید. می توانید محیط پیشخوان وردپرس و مدیریت آن را مشاهده کنید.

مطالب مرتبط